Hvordan skifter jeg økonomisystem?

Det er nok det spørgsmål som de fleste står med når det eksisterende system skal udskiftes.

Heldigvis har vi et svar parat med det samme: 

Vi kan konvertere fra både Eniro og Summa Sumarum og fra ældre Winkompas-versioner uden problemer.

Du ringer til VK DATA, hvor vi som IT-rådgivere altid står klar til at hjælpe dig igennem hele processen fra rådgivning til afsluttende opstart.

Vi har gennem mere end 22 år hjulpet danske ERP kunder igennem mere end 100 konverteringer ved at være med gennem hele processen:

 • Vi starter altid med en kompetent IT-rådgivning, hvor vi analyserer virksomhedens behov nu og i fremtiden samt kigger på hvordan den nuværende løsning fungerer.
   
 • På baggrund af dette kommer vi med forslag til, hvordan IT-løsningerne kan optimeres og herunder naturligvis også ERP løsningen.
   
 • Ofte afholder vi også en kortere eller længere Workshop, hvor vi gennemgår workflows og forslaget til optimering.
   
 • Vi laver også gerne projektstyringen med tidsplaner, konverteringsplan og kursusplan.
   
 • I projektforløbet forestår vi som oftest hele konverteringen med eksport af de valgte data, datarens og dataforædlig, hvor det er muligt/nødvendigt, for at opnå det bedste resultat.
   
 • Vi laver også installationen af alle de relevante programmer, indlæser de konverterede data i både en fungerende "live" version og en "sandkasse" version, hvor I kan lege rundt og prøve at lave de ting, som man gerne vil teste inden det laves i den rigtige version.
   
 • Vi laver opstartskurser som aftalt under projektopstart og sætter de relevante medarbejdere ind i deres områder og opgaver.
 • Vi hjælper også gerne med bogføring af f.eks åbningsbalancer og andre opgaver i forbindelse med bogføringen, som opsætning af nye rykker procedurer osv.

 

Kort sagt så vil vi gerne holde dig trygt i hånden fra A til Z.
 

Kontakt IT-rådgiver Visti Kristensen for mere info: 73738888 eller send en mail til: salg@vkdata.dk

Kundesupport